Élet-Stílus

Schobert Lara úgy érzi, az elmúlt két évben Rubint Rékával kicsit eltávolodtak egymástól

RTL Klub
RTL Klub
A szerelmi csalódása miatt egy ideig nem volt túl jó a kapcsolatuk.

Schobert Norbert és Rubint Réka lánya, Schobert Lara beszélgetett kicsit az nlc-vel jövőbeli terveiről, szerelmi életéről, lovakról és természetesen családjáról. Elmesélte, hogy mindenképpen nemzetközi egyetemen képzeli el jövőjét, valószínűleg biznisz és marketing szakon, és hogy most hálásnak érzi magát, hogy szülei híresek, mivel szerinte neve miatt sokkal több lehetősége van. Az interjúban kitért arra is, hogy egy korábbi szerelmi csalódása miatt mélypontra került, ami megrontotta anyjával, Rubint Rékával való kapcsolatát.

Anya a legjobb anya a világon. Bár bevallom, az elmúlt két évben kicsit eltávolodtunk egymástól, nem volt túl jó a kapcsolatunk. Voltak mélypontjaim, neki pedig fájt, hogy szenvedni látott. Próbált kedvesen közeledni, de én rosszul reagáltam ezekre. Ma már sajnálom, hogy megbántottam és ebből is sokat tanultam. Amióta túl vagyok ezen, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna. Újra boldogság van a családban, anyával és apával is nagyon jó a viszonyom.

A beszélgetés során ugyan szűkszavúan, de elmondja, hogy két évig tartott a kapcsolata, majd azt is hozzátette, ő is nagy családot szeretne majd, ha eljön az ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik