Élet-Stílus

Schobert Lara megkérte Rubint Rékát, hogy nézze át az interjúját, mielőtt megjelenik

Youtube/ Palikék Világa by Manna
Youtube/ Palikék Világa by Manna
Sem hozzátenni, sem elvenni nem tudott volna abból, amit a lánya elmondott.

Schobert Larával ma reggel jelent meg interjú az nlc oldalán, melyben nem csak a jövendőbeli terveiről, de a családjáról is beszélt. A Schobert házaspár egyetlen lánya elmondta, hogy az elmúlt két évben kissé eltávolodott az édesanyjától egy szerelmi csalódást követően. Rubint Rékának fájt, hogy szenvedni látja a gyerekét, de hiába közeledett hozzá kedvesen, Lara rosszul reagált. Mint mondja, sajnálja, hogy ekkor megbántotta őt, de mostanra már ismét remek kapcsolatot ápolnak.

Kapcsolódó
Schobert Lara úgy érzi, az elmúlt két évben Rubint Rékával kicsit eltávolodtak egymástól
A szerelmi csalódása miatt egy ideig nem volt túl jó a kapcsolatuk.

Az interjúra később Rubint Réka is reagált az Instagramon.

Szülőként számtalanszor feltesszük magunknak a kérdést: jól csinálom? Óriási dilemmák: engedjem? Ne engedjem? Tiltsam? Ne tiltsam? És még sorolhatnám…

– kezdte posztját az edző, melyben megfogalmazta, hogy szerinte minden szülőnek engednie kell, hogy a gyereke bejárja a saját útját, mert a tapasztalataik teszik őket azzá, akikké válniuk kell. Mint írja, eközben szülőként annyit tehet az ember, hogy mindennél jobban szereti a gyerekét.

Fogadjátok szeretettel az én nagylányom, Lara interjúját! Sem elvenni, sem hozzátenni nem tudtam volna, mert megkért, nézzem át, mielőtt megjelenik. Szeretlek kincsem! Nagyon szeretünk!

– zárta sorait Rubint Réka, aki egy csokor gyerekkori és friss fotót is posztolt a lányáról, melyeket ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik