Élet-Stílus

Fém kávékiöntővel ütötte le a légiutas-kísérő az őrjöngő utast

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Washingtonba tartó járatnak.

Félelmetes pillanatokat élhettek át azok az utasok, akik február 13-án délután az American Airlines Los Angelesből Washingtonba tartó járatán utaztak.

A Fox Business értesülései szerint a gép kényszerleszállást hajtott végre Kansas Cityben, miután egy utas megpróbálta kinyitni a gép ajtaját.

Az utassal – akiről később kiderült, hogy Juan Remberto Rivasnak hívják – az út feléig nem volt különösebb gond, később azonban rendkívül furcsán kezdett viselkedni. A szemtanúk szerint Rivas jelezte a légiutas-kísérőknek, hogy veszélyben érzi magát a körülötte ülők miatt: nem bízik bennük, mert szerinte követték őt, és kárt akarnak tenni benne. Kérésére máshol biztosítottak neki helyet, ám később visszatért, és közölte, hogy a gép nem mozog.

Miután megnyugtatták, hogy a repülő igenis mozgásban van, felkapott egy pezsgősüveget, megpróbálta eltörni, majd magához vett egy műanyag kést, és elindult a pilótafülke irányába.

Miután oda nem tudott behatolni, a gép ajtajának kinyitásával próbálkozott.

Ekkor vetette rá magát egy légiutas-kísérő – aki egy fém kávékiöntővel kétszer fejbe vágta a rendbontót – és több utas, akik közül néhányan megütötték, és földre teperték.

Kansasban rendőrök szedték le a gépről Rivast, erről néhányan felvételeket készítettek:

Kapcsolódó
Vizelés, harapás, macskaszoptatás: elszabadultak az indulatok az amerikai repülőjáratokon
Magukból kikelt utasokról szólt a tavalyi év is – a legtöbb indulatot természetesen a maszkviselés kérdése váltotta ki. Utánajártunk annak is, mi a helyzet idehaza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik