Élet-Stílus

A Pam & Tommy főszereplői nem látták egymást a karakterükön kívül a sorozat forgatása idején

Eleinte rettegtek attól, hogy valódi embereket kell eljátszaniuk.

Nemsokára megjelenik a Pam & Tommy címet viselő, Pamela Anderson és Tommy Lee házasságát bemutató sorozat, amely főszereplője Lily James és Sebastian Stan. A sorozat első fotói kapcsán mi is megemlékeztünk arról, hogy mennyire valósághűen sikerült az átalakulások külsőleg.

Kapcsolódó
Itt az első fotó Lily Jamesről, Pamela Anderson híres fürdőruhájában
Már forgatják a Pamela Anderson és Tommy Lee-ről szóló sorozatot.

Most a premier apropóján a két főszereplő Jimmy Kimmel beszélgetős műsorába látogattak el, ahol elárultak néhány érdekességet a forgatásról. Például, hogy ezalatt az idő alatt nem látták egymás úgy, hogy nincsenek a karaktereik szerepében.

Tényleg így volt. Még az elején írtam egy üzenetet Lilynek, hogy »figyelj, nagyon izgulok, fognom kell majd a kezed, ebben együtt vagyok, közösen.« Ezután pedig nem láttam többé Lilyt, csak Pamelát.

Az interjúban még arról is beszéltek, mennyire ijesztőnek találták eljátszani a karaktereket, mivel valós emberekről van szó, így rengeteg interjút néztek velük. Azt is elmesélték, hogy forgatási szünetekben párnákba nyomták a fejüket, és úgy ordítoztak annak érdekében, hogy kicsit érdesebb legyen a hangjuk, hogy jobban passzoljanak a szerepükhöz. Anderson és Tommy Lee kapcsolatáról ebben a cikkben írtunk részletesebben.

Kapcsolódó
„Amikor Tommynak rossz kedve volt, egy szál kalapban elé álltam, ő pedig szétszedett”
Bálványból Guinness-rekorder lett Pamela Andersonból azután, hogy nyilvánosságra került a Tommy Lee-vel közös, 1995-ben készült szexvideója. Hogyan és miért lett ekkora „siker” a felvétel?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik