Élet-Stílus

Pumped Gabo: Ez a Fertő tó ilyen béna tó, viszont az állatoknak nagyon jó

rtl klub
rtl klub
Szerinte nem lesz eredménye a soproni tüntetésnek.

Pumped Gabo a napokban Sopronban járt egy tüntetésen, ahol amiatt szólaltak föl a helyiek, mert állami pénzből, Mészáros Lőrinc cégének beruházásával épül szállodakomplexum a Fertő tő partján. Többek között környezetvédők, az EU és az UNESCO is kritikával illették már a beruházást, de a gigaprojekt útjába látszólag semmi nem állhat.

Pumped megpróbált elé állni, ráadásul meztelenül.

Kapcsolódó

A celeb most az RTL Klubnak beszélt bővebben a motivációiról, hogy mi miatt utazott Sopronba.

Kéthete felhívtam a Greenpeace-t, hogy szeretnék valamit csinálni, szeretnék jobban együttműködni, és akkor szembejött velem a Fertő tavi beruházás. És mondták, hogy lesz ez a tüntetés. Mert ez a Fertő tó ilyen béna tó így emberi felhasználásra, nem olyan, mint a Balaton. Viszont az állatoknak nagyon jó, ott elvannak a kis békák, a madarak, ott elvannak a nádasban, a mocsárban. Ezért gondoltam, hogy ki szeretnék állni ez ellen a beruházás ellen.

Elmondta, miért meztelenkedett.

Sokkal figyelemfelkeltőbb. Engem nagyon sok fiatal követ. Próbálom nekik olyan módon elmondani, hogy az ne legyen ilyen unalmas, környezetvédelmi szöveg. Például, hogy a Marson nem lesz Balaton Sound. Ezeket azért csinálom, hogy jobban megértsék, de átmenjen a lényeg. A tüntetésen lévő emberek azt próbálják elérni, hogy ez a beruházás ne történjen meg. Ez nem valószínű, hogy így lesz, de azért mentem el, hogy a jövőben ilyen ne történjen meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik