Élet-Stílus

Jared Leto nem tartja kizártnak, hogy romantikus filmben szerepeljen

The Late Late Show with James Corden
The Late Late Show with James Corden
Mondjuk elég távol áll tőle ez a kategória.

Jared Leto is szerepelt Lady Gaga és Adam Driver oldalán A Gucci-ház című filmben, mely kapcsán James Corden műsorában beszélgetett többi között a filmről, majd szóba került az is, hogy Leto legtöbb szerepe valamilyen extrém átalakulást igényel, legyen az akár fogyás, hízás vagy egy akcentus elsajátítása. Corden arra volt kíváncsi, hogy a színész kipróbálná-e magát egy klasszikus romantikus limonádéban, merthogy olyanban még nem igazán szerepelt karrierje során.

Őszintén szólva, nem annyira, kicsit olyan, mintha savanyú cukorkát ennék pizzával. Egyébként nyitott vagyok az ötletre, szívesen csinálnék egy romantikus, vicces filmet. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Nemrég amiatt írtunk Jared Letóról, mert félmeztelen fotóját látva a kommentelők nem hitték el, hogy már ötven éves. Születésnapja és a kerek évszám alkalmából kicsit részletesebben megemlékeztünk a karrierjéről.

Kapcsolódó
Saját fejével a hóna alatt jár gálázni az átalakulóművész – ötvenéves lett Jared Leto
Extravagáns öltözködésével és saját műanyag fejével üde színfoltja Hollywoodnak: zenészként verhetetlen showman, színészként a végletekig merészkedő művész. Az utóbbi időben viszont gyakran ripacskodással vádolják a szupersztárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik