Élet-Stílus

Sportmelltartóban és biciklis nadrágban repült volna a korábbi Miss Universe, de a reptéren rászóltak, öltözzön fel rendesen

David Becker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
David Becker / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A 2012-es év szépe Olivia Culpo nyaralni ment a családjával, de már az indulásuk sem bizonyult zökkenőmentesnek.

Olivia Culpo, a 2012-es Miss Universe győztese a múlt héten nyaralni indult a családjával az Egyesült Államokból Mexikóba. A tíz évvel ezelőtti megkoronázása óta színészként is dolgozó modell egy sportmelttartót, egy biciklis nadrágot és egy hosszú kardigánt viselt az utazáshoz, amit az American Airlines munkatársai túl kihívónak tartottak, ezért arra utasították, hogy takarja el jobban a testét, mielőtt felszállna a Cabo San Lucasba tartó járatra.

Nővére, Aurora ezen annyira felháborodott, hogy még a helyszínen készített is egy videót, amit az Instagramon egy 24 óra után eltűnő Story formájában osztott meg a nagyvilággal.

Olivia és én Cabóba megyünk, nézzük a ruháját. Aranyosnak tűnik. Megfelelőnek tűnik. De odahívják a pulthoz, és közlik vele, hogy fel kell vennie egy blúzt, különben nem szállhat fel a gépre. Szerintetek ez nem kicseszész?

– teszi fel a kérdést az indy100 által is bemutatott videóban Aurora, aki testvéréhez hasonlóan szintén modell és influencer, bár neki nincs milliós követőbázisa.

Aurora következő klipjében Olivia már egy szürke kapucnis pulóvert viselt, és egy másik utas társaságában volt látható. Ez a másik utas gyakorlatilag ugyanolyan ruhadarabokat viselt, mint Olivia, de neki nem szóltak, hogy nincs megfelelően felöltözve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo) által megosztott bejegyzés

Persze a kellemetlenségen hamar túlléptek: Aurora a gépről már egy olyan képet posztolt egy viccesnek szánt képaláírás társaságában, amelyen Olivia pólóban fagyoskodó barátja, Christian McCaffrey, a Carolina Panthers futójátékosa volt látható. A legfrissebb posztjaik  alapján pedig már ezerrel nyaralnak Mexikóban.

Az indy100 megkereste a légitársaságot is, de az American Airlines nem kommentálta az esetet, ami egyébként viszonylag gyakorinak számít. Mármint az, hogy bizonyos légitársaságok munkatársai arra kérik a női utasokat, hogy öltözzenek fel jobban.

Egy Playboy-modellnek például 2020 őszén gyűlt meg a baja a Southwest Airlines személyzetével, akik nem tartották megfelelőnek a leopárdmintás felsőjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik