Élet-Stílus

Zseniális poént csinált kilométeres gyógyszertári számlájából

Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban.

Vicces videóval ekézi a Bearded Brian felhasználónevű férfi a CVS amerikai gyógyszertárat, pontosabban annak egy fura szokását: a hálózat patikáiban ugyanis rendkívül hosszú számlát nyomtatnak ki a vásárlásnál.

Épp most jöttem ki a CVS-ből, hét terméket vettem…

– ez a felirat olvasható a lentebb látható videón; amelynek egyébként a sztorija / képi világa sem túl összetett: a férfi megmutatja a (hét termékhez képest) rettenetesen hosszú számlát. De akkor mitől vicces? Mutatjuk:

@bearded_brian Why @CVS Pharmacy , why?!? 🤦🏻‍♂️ #dynastyofdads #cvscouponing #starwarsrecipes ♬ Star Wars - Produced - Ettore Stratta

A hozzászólásokból kiderül, hogy nem Bearded Brian az egyetlen, akit zavarnak a rettenetesen nagy papírcsíkok: van, aki azt írja, ha vásárol egy fagyit (igen, jégkrém is kapható a patikákban), a Függetlenségi nyilatkozattal sétál ki a boltból; egy másik kommentelő meg azt írja:

Mindig előre jelzem, hogy nem szeretném elkérni a számlát, mégis minden alkalommal többször is rákérdeznek. Ilyenkor azt szoktam mondani: »Uram, sajnos nem fér el a pénztárcámban az alexandriai könyvtár«.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik