Élet-Stílus

Henry Kettner a Farm VIP-ről: Pár ember nagyon kétszínű volt

TV2
TV2
Erre ő is csak utólag, a műsort visszanézve jött rá.

A Farm VIP vége előtt egy hajszállal Henry Kettnernek kellett távoznia a versenyből. A vlogger a nehézségek ellenére jó élményekkel távozott és azt mondja bármikor újrakezdené, még úgy is, hogy a kevés étel miatt sokat panaszkodott.

Kapcsolódó
Farm VIP: Henry Kettner nem bírt párbajellenfelével, ő a legújabb kieső
Még így is büszke magára, mert azt hitte, már a műsor elején haza kell mennie.

Egyértelmű, hogy számomra az étel hiánya volt a legnehezebb. Ez nem jött át sajnos a nézőknek, de nagyon kevés kaját kaptunk. Alig ettem valamit, az alapból is vékony testalkatomból 8 kilót lefogytam

– mondta az nlc-nek Henry Kettner, aki Oláh Gergővel olyan szoros barátságot kötött, hogy már az otthonában is járt és hetente többször beszélnek. Vannak azonban olyanok, akikkel a kiesése óta esze ágában sincs keresni a kapcsolatot.

Utólag úgy látom, hogy kicsit naiv voltam. Egyenes voltam mindenkivel, még azzal is, akit ki akartam ejteni. Többször elmondtam a párnak is, hogy nekik szét kell válni, mert már nem éreztem fairnek. Ellenben pár ember nagyon kétszínű volt, ami egyébként már nem bánt, mert nyilván azokkal egyáltalán nem is tartom a kapcsolatot, de én – amíg bent voltam – tényleg azt hittem, hogy mindenki nagyon kedves, és pont olyanok, mint amit kifelé mutatnak. Na, ezt már nem így látom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik