Élet-Stílus

Farm VIP: Henry Kettner nem bírt párbajellenfelével, ő a legújabb kieső

TV2
TV2
Még így is büszke magára, mert azt hitte, már a műsor elején haza kell mennie.

Napok múlva győztest hirdetnek a Farm VIP idei szériájában is, ezért egyre gyorsabban fogyatkozik a csapat. Nagy Noémi hirtelen halállal, egy játék miatt esett ki, a legutóbbi adásban pedig farmgyűlés döntött a következő kiesőről.

Kapcsolódó
Farm VIP: Nagy Noémi kiesett a játékból
Gáspár Zsolti volt a legcsalódottabb.

A játékosok többségének az a taktika született meg a fejében, hogy Póth Diára szavaznak, ám Buzás Dóri megbontotta az ötletet, mert úgy érezte, akkor neki kéne párbajoznia, amit nem szeretett volna kockáztatni. A szavazategyenlőség miatt, a védett játékos, Gyepes Gábor úgy döntött, hogy Henry Kettnert küldi párbajozni, aki Kammerer Zoltánt hívta ki.

A feladat az volt, hogy minél gyorsabban beüssenek 75 szöget egy padba, amiben rendesen megizzadtak. A sportoló teljesített gyorsabban, Henry Kettner pedig búcsúzni kényszerült.

Csalódott vagyok nyilván. Nem szeretek veszíteni, még ha egy háromszoros olimpiai bajnok ver meg, akkor se. Megnyerni jöttem a játékot. Nagyon sok mélypont volt, sokszor át kellett lendülnöm ezeken, de ezzel csak erősödtem. Úgyhogy van bennem egy erős csalódottság, hogy már nem nyerhetem meg a játékot, emellett viszont büszke vagyok magamra, mert nagyon kiestem a komfortzónámból. Egy-két hétre terveztem és itt voltam szinte a műsor végéig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik