Élet-Stílus

Árpa Attila: Lehet, hogy Magyarország kurvára fejlődik és működik, de a magyar egészségügy egy kibaszott katasztrófa

TV2
TV2
Balesetet szenvedett édesanyja több, mint egy órát várt a mentőre.

Árpa Attila a közösségi oldalán osztotta meg, hogy édesanyja kedden balesetet szenvedett, ám annak ellenére, hogy vérző sebe miatt azonnal mentőt hívtak hozzá, csak sokára érkezett meg a segítség.

Tegnap édesanyám elesett, beütötte a fejét. Sok vért veszített. 12-dik kerület. Azonnal mentőt hívtunk. A mentő 65 perccel később megérkezett. Aztán a fiumei úti kórházba vitték, át a városon. Nem, nem a Szent János kórházba, ami 5 percre volt a baleset helyszínétől. Míért? Mert a Szent Jánosban keddenként nem üzemel a sürgősségi. Egyszerűen nem értem. Lehet, hogy Magyarország kurvára fejlődik és működik, és szarok rá, hogy most kinek a politikai nézeteit bántom ezzel, de a magyar egészségügy egy kibaszott katasztrófa. Minden tiszteletem az orovosoké, mentőké, ápolóké. Ők megtesznek mindent, ami tőlük telhető. Le a kalappal. De azok, akik hagyták, hogy ilyen szarban legyen és maradjon az egészségügyünk, na azok is várjanak majd 65 percet a mentőre, ha legközelebb baj van

– fakadt ki posztjában Árpa.

Győrfi Pál később reagált Árpa kijelentéseire:

Kapcsolódó
Árpa Attila: Nem magyarázkodni kell, hanem sokkal több mentőst, orvost, nővért megfizetni
Győrfi Pál szerint azért várt 65 percet a mentőre Árpa és fejsérülést szenvedett édesanyja, mert nem állapított meg a diszpécser közvetlen életveszélyt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik