Élet-Stílus

A Nagy Ő: Annabella a közösségi oldalán nyugtatott meg mindenkit, nem szexelt Tóth Dáviddal

Hiába töltötték együtt az estét egy rózsaszirmokkal felszórt franciaágyban.

A legtöbb néző valószínűleg arra számított, hogy A Nagy Ő főszereplője, Tóth Dávid Lovas Annabellát választja a reality legvégén, főleg, miután a döntését megelőző este felhívta a lányt a hálószobájába, ahol együtt töltötték az éjszakát. A kajakos  ennek ellenére úgy döntött, hogy a 24 éves Laurával jobb párt alkothatna, így neki adta az utolsó rózsát. Azóta persze tudni lehet, hogy a kapcsolatuk nem tartott sokáig, mindössze két hónapig húzták egymás mellett.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Tóth Dávid és Laura már szakítottak is
Két hónapig tartott a nagy szerelem.

A kommentelőket viszont a szakításnál sokkal jobban foglalkoztatja az, hogy mi történt Tóth Dávid és Annabella között azon a bizonyos éjszakán. Igaz, a sportoló már a műsorban elmondta, hogy nem volt szex, ezt most Annabella is megerősítette közösségi oldalán, ahol a műsor rajongóinak kérdésére válaszolt egy élőzés során.

Nem, nem történt meg AZ a dolog. Ezt nagyon becsülöm Dávidban, nagyon tisztelettudó volt. Szóba jött köztünk ez a téma is, igen, de ő azt mondta erre, hogy szeretné megvárni az utolsó döntést, addig nem szeretne senkivel még komolyabb és közelibb kapcsolatba kerülni. Ezt tisztelem és becsülöm benne, úgyhogy nem történt meg ez a dolog. Ha megtörtént volna, lehet, még jobban fájt volna, de így teljesen rendben van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Annabella Lovas (@annabellalovas) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik