Élet-Stílus

Nagy Réka újabb munkát kapott a TV2-től

TV2
TV2
Gelencsér Tímeát fogja váltani riporterként.

Január 3-án új, rendhagyó évaddal érkezik az Exatlon Hungary, amiben korábbi bajnokok és kihívók térnek vissza, hogy megküzdjenek egymással. A szereplőknek tehát ismerős lesz a verseny, ellentétben a műsorvezetővel és a riporterrel.

Gelencsér Tímea az első évadban versenyzőként vett részt az Exatlon Hungary-ben, az utóbbi két évadban pedig riporterként faggatta a játékosokat. Jövőre új kihívások várnak Timire a csatornánál, ezért az Exatlon Hungary All Star riportereként Nagy Rékát láthatják majd a nézők. Az újdonságok sora azonban ezzel nem ért véget, hiszen az Exatlon Hungary All Star új műsorvezetővel forog majd a Dominikai Köztársaságban. De hogy ki köszönti a Bajnokokat és a Kihívókat az csak az első adásában derül ki

– árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Kapcsolódó
DWTS: Nagy Rékának a döntő kapujában kellett búcsúznia
A zsűri szerint az egyik legjobb táncukat adták elő.

Az új feladatot már Nagy Réka is várja, akit nemrég még a Dancing with the Starsban láthattak a nézők:

Alig várom, hogy elinduljon a forgatás, nagyon boldog vagyok, hogy a pálya széléről élhetem át a futamokat és hogy riporterként közelebb hozhatom a versenyzőket. Hatalmas kihívás ez nekem, amiért nagyon hálás vagyok. A korábbi műsorvezetői, riporteri tapasztalataimból igyekszem majd meríteni, de alapvetően is nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. A modell munkáim miatt az utazás nem áll messze tőlem, volt olyan is, hogy több hónapot voltam távol az otthonomtól, így nem tartok attól, hogy egy kis időre a Dominikai Köztársaságba költözöm.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik