Élet-Stílus

Leonardo DiCaprio egy befagyott tóból mentette ki két kutyáját

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Nem unatkozik a két huskyja mellett.

Karácsonykor kerül fel Netflixre a sztárokkal teletömött Ne nézz fel! című film, melyben Leonardo DiCaprio mellett feltűnik Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Meryl Streep és Tyler Perry is. Nemrég arról írtunk, hogy Jennifer Lawrence kitörte a fogát a forgatás során, ahogy egy interjúban a „pokoli” szóval jellemezte a közös munkát DiCaprióval és Calamet-vel.

Most egy sajtóeseményen válaszoltak a sztárok a filmmel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre, ahol szóba került Leonardo DiCaprio két husky kutyája. A többiek szerint a színész mentett kutyái olyanok voltak, mint egy tornádó, merthogy annyira elevenek, hogy egyszer szétszedték DiCaprio kanapéját is. Ekkor Jennifer Larence arra kérte DiCapriót, hogy mesélje el, mi történt a befagyott tónál.

Kiderült, hogy az egyik kutya egy jeges tavon sétált, majd egyszer csak betört alatta a jég, és beesett a vízbe. DiCaprio, miután észrevette, azonnal beugrott a tóba, hogy megmentse. Mikor már kiemelte volna a vízből, a másik kutyája fogta magát, és ő is beugrott a vízbe.

Az egyik kutya nyalni kezdte a másikat, aki majdnem elmerült a víz alá, és mindannyian a jeges tóban kötöttünk ki

– tette hozzá a színész, majd Lawrence azt is elmondta, ezután DiCaprio a kocsijába beülve meztelenre vetkőzött, hogy kicsit felmelegedjen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik