Élet-Stílus

Öt nappal az után halt meg Apetor, hogy bejelentette, még él

YouTube / Apetor
YouTube / Apetor
Meghalt Tor Eckhoff, norvég YouTuber, aki azzal vált híressé, hogy videóin jeges vízben fürdött, és közben rengeteg vodkát ivott. Az Apetor néven ismert videós alatt öt nappal az ötvenhetedik születésnapja után szakadt be a jég kongsbergi Jakobs-gát közelében. Az életét már nem tudták megmenteni.

Öt nappal az ötvenhetedik születésnapja után, november 27-én meghalt Tor Eckhoff, az Apetor néven ismert norvég youtuber – írja a helyi sajtóra hivatkozva a LadBible című brit hírportál.

Eckhoff, aki leginkább azzal vált ismertté, hogy jeges vízben fürdik, miközben rengeteg vodkát iszik, minden születésnapján, így idén november 22-én is videóban közölte több mint 1,2 millió feliratkozójával, hogy még él. November 27-én újabb videót akart készíteni, amikor a kongsbergi Jakobs-gát közelében beszakadt alatta a jég.

A rendőrséget egy tanú értesítette, aki hangos kiabálást hallott. A férfit búvárok hozták fel a jeges víz alól, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Kapcsolódó
Ő a világ legboldogabb embere és végül ebbe fog belehalni
Az Apetor YouTube-csatorna tulajdonosa, Tor Eckhoff lassan 10 éve ugyanazt a tartalmat gyártja: táncol, korcsolyázik, félmeztelenül beszakad a jeges tóba, aztán kimászik, majd újra beszakad. Mindeközben töménytelen mennyiségű vodkát iszik. És hogy mi történik, amikor jön egy kis végbélrák? Természetesen minden folytatódik tovább.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik