Élet-Stílus

Keira Knightley sosem nézte újra az Igazából szerelem című filmet

Andrew Lipovsky / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images
Andrew Lipovsky / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images
A 2003-as bemutatón látta először – és eddig – utoljára.

Keira Knightley korábban amiatt került a címlapokra, mert egy interjú során, amikor az Igazából szerelem című karácsonyi filmklasszikusról kérdezték, kiderült, hogy fogalma sincs, a cselekmény szerint a barátja, vagy férje mellett köt ki végül a karaktere. Nemrég elárulta, hogy azért nem tudja, mivel a 2003-as bemutató óta egyszer sem látta a filmet. Ez talán csak amiatt furcsa, mert minden évben, karácsony idején nincs egyetlen tévécsatorna sem, ahol ne adnák legalább egyszer, de inkább tucatszor a filmet.

Nem, azóta sem láttam, de tudom, hogy a karakterem a férje mellett marad. Muszáj megnéznem a filmet, tudom. De olyan furcsa úgy nézni, hogy te szerepelsz benne, nekem ez egy kicsit szokatlan

– mondta az interjúban, amelynek apropója az új filmje, a Silent Night volt. Három éve már írtunk arról, hogy mennyire furcsa, hogy Knightley a film forgatásának idején még csak tizenhét éves volt, de a karaktere szerint egy házas nőt alakított, a férjét alakító színész, Andrew Lincoln pedig harminc volt.

Kapcsolódó
Oké, ez tényleg nagyon fura az Igazából szerelemben
Ha ezt már 2003-ban is tudtad, le a kalappal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik