Élet-Stílus

Tom Ford napokig szomorú volt, miután megnézte A Gucci-ház című filmet

MJ Kim / Getty Images
MJ Kim / Getty Images
Fontos szerepe volt a Gucci divatház történetében, ami a filmben is szerepel.

Tom Ford egy cikk formájában fejezte ki véleményét A Gucci-ház című film kapcsán, mellyel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy miután megnézte, „napokig iszonyatosan szomorú volt”. A Ridley Scott rendezésében készült film a Gucci család történetét dolgozza fel a hetvenes évektől kezdve, melynek fő eseménye Maurizio Gucci meggyilkolása 1995-ben. A történethez pedig amiatt kapcsolódik Tom Ford, hiszen mielőtt létrehozta volna saját márkáját, 1994-től 2004-ig a Gucci divatház kreatívigazgatója volt.

Kapcsolódó
Adócsalások, gyilkosság, börtön és kettős élet – a Gucci család legnagyobb botrányai
2021 márciusában kezdték el forgatni Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével a Maurizio Gucciról szóló filmet, akit a felesége öletett meg egy bérgyilkossal. Összegyűjtöttük a Gucci család tagjainak legdrámaibb pillanatait.  

A divattervező/filmrendező elsősorban azt a kritikát fogalmazta meg a filmmel kapcsolatban, hogy annak ellenére, hogy jókat lehetett röhögni a poénokon, úgy érzi, egyáltalán nem volt vicces átélni a valóságban ezt az időszakot.

Napokig iszonyatosan szomorú voltam, miután megnéztem A Gucci-ház című filmet. A reakciómat pedig csak azok értik meg, akik átélték mindezt és ismerték az igazi szereplőket. Nagyon nehéz volt befogadni a humort egy ilyen komoly helyzetben. A valóságban egyáltalán nem volt ennyire eltúlozva semmit

olvasható a kritikájában. A filmmel hosszabban ebben a cikkben foglalkoztunk.

Kapcsolódó
Hiába a sztárparádé, A Gucci-ház bejelentkezett az év legnagyobb csalódásai közé
Van úgy, hogy a filmelőzetesekbe bekerül az összes izgalom – A Gucci-ház esetében ez olyannyira igaz, hogy a film további 155 percére semmi feszültség nem maradt, Lady Gagával, Al Pacinóval és Adam Driverrel sem. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik