Élet-Stílus

Henry Kettner a Farm VIP első évadát figyelve arról fantáziált, bárcsak felkérnék a másodikra

tv2
tv2
Érdekes álmok, az biztos.

Hamarosan indul a Farm VIP második évada a TV2-n, ennek apropóján Henry Kettner influenszert is vendégül látták a Mokka stúdiójában, hogy a csatorna nézőit kicsit képbe helyezzék, ki is ő.

Kapcsolódó
Huszonéves influenszer, luxusfeleség, énekes meg egy híres ember fia – bemutatjuk a Farm VIP szereplőit
A TV2 láthatóan törekszik a vérfrissítésre, ha (leendő) celebekről van szó – lássuk, mit lehet tudni a műsor játékosairól.

Az influenszer elmondta, telefonon keresték meg a műsor készítői a lehetőséggel, majd hozzátette, ő egyébként is vágyott arra korábban, hogy a Farm VIP-ben szerepelhessen.

Jött egy telefon, nagyon örültem neki. Az első évadot néztem, és már akkor bennem volt, hogy hú, bárcsak felkérnének erre. Lenne kedvem. A komfortzónából ez hatalmas kilépés. Imádom a kalandokat. Van egy közönségem, online, nekik is mutatok valamit: lesz lehetőségük megismerni egy olyan arcomat, amit eddig én se ismertem. Nem mondom, hogy telefonfüggő vagyok, de valamennyire rá vagyok függve. Azzal kelek. A vért nem bírom, azt nem bírom. Pedig orvosnak akartak a szüleim. Csirkét levágni se, az alvástól is izgultam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik