Élet-Stílus

Meztelen férfit találtak a tűzoltók egy New York-i színház falában

Két napig lehetett a fal mögé zárva.

A New York államban található Syracuse városának egyik színházából szombat reggel azért hívták ki a tűzoltókat, mert azt hallották, hogy valaki a falon dörömböl és segítségért könyörög. A kiérkező hatóságok átvágták az épület falát, és egy meztelen férfit találtak mögötte – közölte a helyi média tájékoztatása alapján a BBC.

A feltételezések szerint a ruha nélkül megtalált férfi két-három napig lehetett a fal mögött (ahol az épület csövei futotnak), mielőtt a tűzoltók kiszabadították és kórházba szállították volna.

A helyi tűzoltóság a Facebookon megosztott közleményében azt írta: egyelőre nem világos, hogyan jutott be a férfi a Landmark Színház falai mögötti kúszótérbe.

Mike Intaglietta, az intézmény igazgatója a Syracuse.com helyi hírportálnak azt nyilatkozta, hogy a férfit a hét elején látták az épület körül kóborolni.

„A dolgozók, akik látták, nem tudták, hol van, ezért azt feltételezték, hogy elment” – emlékezett vissza Intaglietta, majd azzal folytatta: nem tudja, hogy azért ment-e be a férfi a színházba, hogy felmelegedjen, vagy azért, hogy a mosdót használja.

John Kane, a syracuse-i tűzoltóság helyettes vezetője a helyi médiumoknak azt mondta, hogy a férfi beesett a színház férfi mosdójának falába, ahol csapdába esett. A rendőrség úgy véli, a férfi mentális betegségben szenved, ezért nem emelnek ellene vádat, és a kilétét sem hozták nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik