Élet-Stílus

Hatalmas betűkkel a hátára tetováltatta barátja nevét – egy héttel később szakítottak

Lehet, nem volt a legjobb ötlet, de ő nem bánja.

A tetoválás egy rizikós műfaj, nincs nagyon arra garancia, hogy életünk végéig jó ötletnek tartjuk, amit magunkra tetováltatunk. Különösen így van ez neveknél (és önkényuralmi jelképeknél).

Most már vélhetően tisztában van ezzel Ashlyn Grace is. Neki ráadásul nem kellettek évek, évtizedek ennek felismeréséhez, elég volt mindössze egy hét.

Grace barátja nevét tetováltatta a hátára, meglehetősen lenyűgöző méretben, a nyakától egészen a derekáig tartanak a betűk a gerince mentén. Mindezt csak egy héttel a szakításuk előtt.

@..ashlyn.grace

Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet ##KFCSecretMenuHacks ##SaveIt4TheEndZone ##foryou ##fyp ##foryoupage

♬ original sound - ashlyn grace

Egy kommentelő azzal viccelődik, hogy legalább látszik, magát a barátja elé helyezte Grace, míg mások azt írták, csak tetováltasson egy vörös zászlót vagy egy Hamiltont is a név után, így új értelmet nyer. Vagy keressen egy másik Alexandert.

Grace azonban nem bánja a történteket.

Nem bántam meg, még így majdnem egy évvel később sem. 11 hónap telt el, de még mindig se ötletem, se vágyam ahhoz, hogy keressek valakit, aki lefedi

– mondta a fiatal nő.

Kapcsolódó
Egy tetoválóművész szerint ezeket a tetoválásokat tíz év múlva már bánni fogjuk
De a lényeg szerinte, hogy szeressük a tetoválásunkat, ne hallgassunk mások véleményére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik