Élet-Stílus

Sztárban Sztár leszek!: Balogh Krisztofer már a kiesése előtt azt mondogatta, hogy nem élvezi a versenyt

TV2
TV2
Nem bánja, hogy számára ért véget a tehetségkutató.

Tóth Gabi zsinórban mind a három versenyzőjét elveszítette a Sztárban Sztár leszek! versenyében. Legutóbb Balogh Krisztofernek kellett búcsúznia, ami sokakat meglepett, az énekest ugyanis a győzelemre is esélyesnek tartották és korábban még a veszélyzóna közelébe se került.

Kapcsolódó
Sztárban Sztár leszek!: Kiesett Balogh Krisztofer, Tóth Gabinak nem maradt versenyzője
A nézők Kárász Dávidnak szavaztak bizalmat vele szemben.

Az eredményhirdetés után Tóth Gabi azonnal elsírta magát, ezzel szemben Balogh Krisztofer elmondta, hogy nincs benne csalódottság és boldog. A Borsnak később arról is beszélt, hogy megérezte kiesését, amire valahol már várt is.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy csalódott vagyok. Az elmúlt napokban már arról beszéltem a versenyzőknek és a produkcióban dolgozóknak is, hogy nem tudom, mi van velem, már nem élvezem a versenyt. Nem hazudok akkor sem, ha azt mondom, megéreztem, hogy ez fog történni. Túl sok volt, már nehezen bírtam elviselni a terhelést és kezdett fizikailag is kihatni rám a stressz és a szorongás. Csak Gabi miatt vagyok szomorú. Szerencsére nem érzem úgy, hogy cserben hagytam, mert mindent megtettem és beleadtam, így a lelkiismeretem teljesen tiszta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik