Élet-Stílus

Sztárban Sztár leszek!: Majkát és Pápai Jocit kellett utánozni, ölelkezés lett a vége

tv2
tv2
Több szempontból is fontos dal volt ez mindenkinek.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában duetteket is be kellett vállalniuk a versenyzőknek, így alakult, hogy Gábor Márkónak és Hadas Alfrédnak együtt kellett dolgozniuk Majka és Pápai Joci egyik közös dalán.

Kapcsolódó
Sztárban Sztár leszek!: Kiesett Balogh Krisztofer, Tóth Gabinak nem maradt versenyzője
A nézők Kárász Dávidnak szavaztak bizalmat vele szemben.

A Mikor a test örexik című dalt adták elő a színpadon, a stúdióban megfagyott a levegő, mindenki fantasztikusnak ítélte meg a produkciót. Majka aztán arról beszélt, hogy ő és Pápai komolyabban figyelték a produkciót, mert számukra ez a dal mérföldkövet jelentett az életükben.

Ez egy fontos dal. Mármint nekem. Volt már Gáspár Laci itt a Belehalokkal… de akkor nem izgultam. Mert az másik típusú dal. De ez mindkettőnknek nagyon fontos dal Jocival: ez nem arról szól, hogy hacacáré, hanem ennek a tartalma arról szól, hogy az ember látja, telik az idő. Én féltem, hogy a fiúk belerontanak, összezavarodnak, nehéz szövegileg a dal, sok helyen el lehet rontani. Megugrották

– véleményezte Majka. Pápai Joci elmondta, neki azért fontos ez a dal, mert egy hosszú kihagyás után ezzel tért vissza a zenei életbe. A két zenész végül meg is ölelte egymást az érzelemdús pillanatokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik