Élet-Stílus

Addig menekült a rendőrök elől egy férfi, míg a segítségüket kellett kérnie

David Wall / Getty Images
David Wall / Getty Images
A rendőrök elől menekülve befutott egy sűrű erdőbe egy 43 éves férfi Michiganben. Nem sokkal később azonban kénytelen volt felhívni a rendőrséget, mert eltévedt.

Iszonyatosan megijedt az a michigani nő, aki október 14-én, este otthon tévézett, majd rájött, hogy a férfi, aki a nappalijában mászkál, nem a férje. A nő sikított, mire a férje lement az emeletről, és megkérte a férfit, hogy távozzon – írja egy helyi hírportál.

A férfi, akit később a 43 éves Kevin William Tighe-ként azonosítottak, el is ment, de a zaklatott nő értesítette a rendőrséget. Tighe a szülei nem messze álló házának udvarán volt, amikor a rendőrök megkeresték, hogy beszélgessenek vele.

A férfi megijedt, és menekülni kezdett. Berohant az erdőbe, és pillanatok alatt eltűnt az egyenruhások szeme elől, és hiába vetettek be kutyákat is, nem tudtak a nyomára akadni. Nem sokkal később azonban Tighe maga hívta a rendőröket, hogy a segítségüket kérje, mert eltévedt.

A férfi segített a rendőröknek, hogy megtalálják, és már messziről integetett nekik. Tighe előzetes letartóztatásba került, magánlaksértéssel és szökéssel vádolták meg. Az óvadékát ezer dollárban (kb. 312 ezer forintban) állapították meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik