Élet-Stílus

Pisztolyáért környögött a rabló, miután áldozata elvette a fegyvert tőle

Seattle Police Department
Seattle Police Department

Fegyveres rablás vádjával tartóztattak le az amerikai Seattle városában egy 23 éves férfit, akitől áldozata elvette pisztolyát, és úgy kellett könyörögnie, hogy adja neki vissza – közölte a város rendőrsége. A beszámoló szerint a férfi kora délután ment egy boltba, ahol nagyjából kétszáz dollár értékű árucikket vett magához, majd fizetés nélkül távozott.

A boltvezető ezt látta, és utánament, hogy visszaszerezze a lopott árut. A férfi ekkor a kabátjába nyúlt és a boltvezető egy pisztolymarkolatot vett észre. Ekkor gyorsan rácsapott a rabló kezére, és kiverte a kezéből a fegyvert, amit gyorsan felkapott a földről, és visszaszaladt azzal a boltba.

A gyanúsított utánament, és elkezdett könyörögni neki, hogy adja vissza neki a pisztolyt. A rendőrség közléses szerint a férfi a lopott árucikkeket kínálta fel a fegyveréért cserébe, de a boltos inkább a 911-es segélyhívót hívta.

A kiérkező rendőrök lefoglalták a fegyvert, majd keresni kezdték a gyalog menekülő rablót, akit két órával később elfogtak. A férfiről kiderült, hogy büntetett előéletű, és emiatt nem tarthat magánál fegyvert, így a rablás mellett tiltott fegyverbirtoklás vádjával is eljárást indítottak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik