Élet-Stílus

Húszméteres zuhanást élt túl egy négyéves kisfiú

Csodával határos módon mindössze apró sérüléseket szenvedett el egy négyéves kisfiú, aki egy húsz méter mély szakadékba zuhant, miközben szüleivel kirándult a Kentucky államban található Red River Gorge kanyonrendszerben – jelentette a helyi sajtó. A helyi hegyimentők (WCSART) közlése szerint a fiú több kiszögelésnek is nekicsapódott – volt, hogy tízméteres zuhanás után.

A fiú apja azonnal utánasietett, és gyorsan lemászott a sziklafalon, majd miután elérte, már nem kockáztatta meg, hogy visszamásszon vele, és inkább tovább ment lefelé, és egy folyóhídon átkelve egy közeli országúthoz vitte a fiút. Amikor a mentőket értesítették, az apa már úton volt a fiával.

A sérült fiúval és az apával az országútnál találkoztak a mentőszolgálat emberei, akik a WCSART szóvivőjének elmondása szerint a legrosszabbra készültek. Legnagyobb meglepetésükre a fiú még csak súlyos sérüléseket sem szenvedett el.

Kész csoda, de a gyermek szinte sértetlen volt. Volt pár zúzódása és karcolása, de ezt leszámítva gyakorlatilag nem volt sérülése

közölte Drew Stevens az AP amerikai hírügynökséggel.

A fiút a biztonság kedvéért azért kórházba szállították, de ott is csak azt állapították meg, hogy minden rendben van vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik