Élet-Stílus

Túlélte egy hároméves, hogy kizuhant a negyedik emeletről

NBC New York
NBC New York
Óriási szerencséje volt a New York-i lakásból kiesett gyereknek.

Túlélte egy hároméves kisfiú, hogy kiesett egy New York-i ház negyedik emeletéről – jelentette a helyi sajtó. Az eset hétfőn történt az amerikai nagyváros Bronx nevű negyedében. A beszámolók szerint a kisfiú, amikor egy kis időre nem figyeltek rá, félretolta az ablakban lévő légkondicionáló mellett lévő hullámpapírt, és a résen éppen átférve zuhant az alatta lévő járdára.

A Jose nevű kisfiú életét az menthette meg, hogy először a ház aljában lévő üzlet bejárata felett lévő napellenzőre esett, ami lefékezte annyira a zuhanását, hogy túlélhesse azt.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a kisfiúnak a jobb combcsontja tört el, valamint agyrázkódást szenvedett, és egy hónapig kell majd kórházban maradnia.

A fiú az anyjával, nővérével valamint nagynénijével volt otthon, amikor az eset történt. Csak akkor vették észre, hogy baj van, amikor egy szomszéd bekopogott hozzájuk, hogy elmondja, mi történt. Azonnal lerohantak, de a gyerek anyja nem mert odamenni, annyira megrémítette a lehetőség, hogy fia meghalt.

A rendőrség balesetként kezeli a zuhanást, és nem terveznek vádemelést azzal kapcsolatban senki ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik