Élet-Stílus

„Magamra néztem és hányingerem lett” – ennyit változtak a műsor alatt a Survivor játékosai

rtl klub
rtl klub

„Magamra néztem és hányingerem lett” – ennyit változtak a műsor alatt a Survivor játékosai

Pénteken véget ért az RTL Klub túlélőshow-ja, ahol sokak számára az éhezés jelentette a legnagyobb kihívást, viszont a környezeti hatások és például a rossz alvási körülmények szintén erősen befolyásolták, hogy ki milyen fizimiskával tért haza Magyarországra a dominikai forgatásról. Galériánkban mutatjuk, hogy a negyvennapos forgatás milyen nyomot hagyott a celebeken és a civileken – igaz, volt, aki rövidebb időt töltött a szigeten.

Járai Máté

Az volt az egyetlen menedékem, hogy azt gondoltam, a Survivor csak egy filmforgatás. És kizárólag akkor leszek hiteles, ha tényleg belehalok ebbe. Minél emberibb valaki, annál jobban lehet vele azonosulni

mesélte a 24.hu-nak adott interjújában a színész, aki testileg és lelkileg is megváltozott a műsor forgatása alatt.

rtl klub

Széphalmi Juliska

Olyan volt, mintha bárányhimlős lennék nagyon durván. Magamra néztem, és konkrétan hányingerem lett

mondta nemrég a Reggeli stúdiójában a táncosnő, aki nem volt elragadtatva a saját látványától.

rtl klub

Nagy Alex

A színésznő egy alkalommal a műsor során kapott egy rakatnyi piperecuccot, amit használhatott. Gáspár Evelin egyébként azt mesélte, hogy társai közül sokan nehezen viselték, hogy már ébredéskor az arcukba tolták a kamerát. Ugyan a színésznőt nem nevesítette, de az egyik női játékosra gondolt, vele pedig hosszú ideig élt együtt a Holtak szigetén.

rtl klub

Kabát Peti

Ahogy a műsorban többször említették, az exfocista elég piperkőc a civil életében, azaz szeret adni a megjelenésére. Egyébként a műsorban is mindig tökéletesen állt a frizurája, bár nála talán érzékelhető némi súlyvesztés is, ha ránézünk a képeire.

rtl klub

Gáspár Evelin

A kiesése után arról beszélt egy reggeli műsorban, számára előnyt jelentett, hogy gyerekkorától kezdve kamerák előtt éli az életét – így nem volt gondja a sminkelés hiányával például. Annak is örült, hogy keveset evett, mert így tudott fogyni a forgatás alatt. Ám a higiéniás körülményeket nehezen viselte.

Az ételnél sokkal jobban hiányzott az ágyam és egy rendes mosdó. Főleg akkor, amikor jelentkezett nálam a havi baj. Ezt azok között a higiénés körülmények között igazán nehéz átélni egy nőnek.

rtl klub

Németh Zsófia

A korábban a Love Island című műsort is megjáró Zsófi pótjátékosként csatlakozott a műsorba még nagyon korán, miután egy sérülés partvonalon kívülre helyezte az egyik civilt. Zsófi kis túlzással a teljes műsort végigéhezte, sőt, amikor lett is volna lehetősége nagyokat enni, ő mindig alternatív utakat választott.

rtl klub

Pintér Dani

A műsor folyamán Dani is nehezen bírta az éhezést, de a feladatokban azért mindig a legjobbak között volt. Nem csoda, hogy végül meg is nyerte a 2021-es szériát.

rtl klub

Pongrácz Sabira

A civilek játékosával nemrég interjúztunk, akkor elmesélte, nagyon megviselték őt a szigeten tapasztalt körülmények.

Traumatizált környezetről van szó, nem ehhez szoktunk, ez pedig megviseli a szervezetet. Én a játék után öt hónapig nem menstruáltam, nyolc fogam lyukadt ki attól, hogy nem mostam őket, az egyik ki is tört.

rtl klub

Rácz-Fodor Rózsa

Őt az egyik legmegbízhatatlanabb játékosnak tartották a műsorban szereplő civilek és celebek, mindenesetre az közös volt benne és a többiekben, hogy alig ehettek. Rózsa a műsor vége felé lakmározhatott egyszer: egy hatalmas cupcake-es tálat, valamint egy nagy adag kávét fogyaszthatott el.

rtl klub

Meireles Nilton

Finoman sem volt egy szószátyár típus a játékba csak később csatlakozó Nilton, aki az alábbi változást produkálta. Szemüveget érdemes venni az összehasonlításhoz.

rtl klub

+ Varga Miklós Joe

A műsorvezetőről se feledkezzünk meg, akinek háttérműsorából kiderült, ő naponta edzegetett a parton, hiszen számára nem voltak fizikai feladatok, mint amilyenek elé a játékosokat állították.

rtl klub
Olvasói sztorik