Élet-Stílus

Survivor: Zsófi elejtette a fáklyát a döntő kapujában, majdnem kiesett

rtl klub
rtl klub
Egészen szürreális volt.

A Survivor döntője előtt előbb a Holtak szigetén, majd a Guazabara törzs tagjai között is elődöntőt tartottak. Előbbit Dani nyerte meg, hogy aztán csatlakozzon a következő felvonáshoz. Itt Rózsa, Széphalmi Juliska, Zsófi és a már említett Dani mérkőztek meg. Egy nagyon komplex versenyt hozott nekik Joe, ahol úszni, ügyességi feladatokat is meg kellett oldaniuk, hogy a végén egy hatalmas kilátó tetejére másszanak fel.

Kapcsolódó
Survivor: Dani nyert a Holtak Szigetén, visszatérhet a játékba
A többi játékos számára így véget ért a küzdelem a szigeten.

Itt egy színes fáklyát kellett meggyújtaniuk a versenyzőknek, amely egy bambuszrúdba lett elrejtve. Dani és Zsófi egyszerre értek fel értek fel, utóbbi hamarabb kinyitotta a bambusz tartót, ám ekkor lepottyant a fáklya, amit meg kellett volna gyújtani. A játékos azt gondolta, már önmagában a bambusz kinyitása hozza el neki a győzelmet, de Joe figyelmeztette: gyújtsa meg, vagy kiesik.

Le kellett másznia a kilátóról, hogy visszahozza a fáklyát, csakhogy Juliska már a nyomában volt. Pár másodperccel hamarabb ért fel Zsófi, aki meggyújtotta az elveszett fáklyát, így Danival ő fog megmérkőzni a döntőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik