Élet-Stílus

Survivor: Dani nyert a Holtak Szigetén, visszatérhet a játékba

RTL Klub
RTL Klub
A többi játékos számára így véget ért a küzdelem a szigeten.

Lassan végéhez közeledik a Survivor nevű túlélő reality, melyben két különböző szigeten is küzdöttek a játékosok. A már kiesett versenyzőknek lehetőségük volt a Holtak Szigetére utazni, ahol folytathatták a játékot annak fényében, hogy onnan csak egy valaki térhet vissza, hogy megküzdjön a fináléban. A szigeten olyan versenyzők igyekeztek túlélni, mint Járai Máté, Nagy Alex, Sabira, ZsófiRózsa vagy Dani.

Kapcsolódó
Survivor Sabira: Poszttraumás stresszel jöttem haza, másfél hónapig nem léptem ki a lakásból, olyan mély depresszióba kerültem
Egymás között csak koncentrációs tábornak hívták a Survivor szereplői az RTL Klub népszerű túlélőshow-jának helyszínét. Az egyik játékos, Pongrácz Sabira azokról a megpróbáltatásokról is mesélt lapunknak, amelyek a képernyőn egyáltalán nem látszódtak.

Az utolsó játék során pedig, ami alapján eldőlt, ki nyeri meg a versenyt, fél lábon állva, egyik kezükkel fogniuk kellett egy totemszerű oszlopot, amit nem engedhettek el. A játékot végül Dani nyerte, így egyedül ő csatlakozhat a Survivor szigetére a még bentmaradt játékosokhoz, akik közül szintén csak egy valaki kerülhetett be a fináléba, Zsófi személyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik