Élet-Stílus

Másfél mázsányi diót szedett ki a kocsijából, amit egy mókus kinézett télire

Olyan jól befészkelte magát a rágcsáló autóba, hogy a karosszériáját is meg kellett bontani a diók eltávolításához.

Egy észak-dakotai férfinak hatalmas takarítási munkálatokat kellett elvégeznie az autóján egy apró és szőrös bajkeverő miatt. Az államban fogható Local 12 WKRC-TV csatorna számolt be a honlapján arról, hogy a szóban forgó férfi, Bill Fischer balszerencséjére egy mókus éppen az ő Chevrolet Avalanchét nézte ki téli odúnak, és telepakolta a férfi házának kertjében álló fáról szerzett dióval.

Amikor a háza mellett állva, kamera előtt megkérdezték a tévések, hova gyűjtötte citromnyi méretű diókat az állat, Fischer így reagált:

Sok helyen: a hűtőventilátorban – egészen idáig, az a sarok tele volt dióval. Azt tervezte, hogy ott fog télen táborozni

A balszerencsés férfi eddig majdnem 160 kilogramm diót szedett ki összesen a kocsija legkülönbözőbb részeiből, például a motortérből.

„Le kellett szednem a sárvédőket, és ki kellett tisztítanom az összes diót, és azt hittem, hogy mindet kiszedtem, majd levittem az útra, befordultam a sarkon, és találtam egyet a szélvédőn belül, ahol az ablaktörlők vannak” –  folytatta Fischer, akinek a kutyája, Ashur is magán kívül van a mókustól, ami állítólag rendszeresen hergeli és gúnyolódik rajta.

„Egyetlen vörös mókus csinálja ezt” – panaszkodott a férfi joggal, hiszen állítása szerint nem is sikerült az összes diót kiszednie az autójából, voltak helyek ugyanis, amikhez nem tudott hozzáférni.

Szóval Billy Fischer ismerősei még egy ideig joggal mondhatják neki, ha valahol megjelenik autóval, hogy „erre csörög a dió”.

Azonban a viccet félretéve abba még belegondolni is ijesztő, hogy mindez csak néhány nap termése, ráadásul egyetlen mókus munkájának a gyümölcse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik