Élet-Stílus

Elvitték az „ingyen elvihető” autót, aztán egy meztelen holttestet találtak a csomagtartóban

Irina Vodneva / GettyImages
Irina Vodneva / GettyImages

„Ingyen autó”. Ezt állt egy út szélén álló autó szélvédőjére rakott cetlin, a Mississippi államban található Byram városánál. Két fiatalember szeptember 19-én, vasárnap, a hajnali órákban bukkant rá. Az autóban benne volt az indítókulcs, és a fiatalok úgy döntöttek, bepróbálkoznak vele. Az autó elindult, és el is vitték egyik rokonukhoz.

Aztán rájöttek, hogy mégsem jártak olyan jól. Az autó csomagtartóját felnyitva ugyanis egy meztelen férfi holttestére bukkantak, ami akkor már több napja ott lehetett, és azonnal jelentették az esetet a rendőrségen.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az áldozat egy 34 éves férfi, akit a testén lévő tetoválások alapján azonosítottak. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát: a testén nem voltak jól látható sérülések, és nem volt megkötözve sem – mondta el a helyi halottkém a People című amerikai lapnak.

Byram város rendőrkapitánya a WLBT televízió híradójának elmondta, hogy a halott férfit utoljára pénteken, helyi idő szerint este 9 órakor látták élve, és az autó az övé volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik