Élet-Stílus

Holttest került elő a gyorshajtásért megállított amerikai sofőr autójából

Gyorshajtásért állítottak meg a rendőrök egy autót egy észak-karolinai autópályán. A sofőrt őrizetbe vették, mert nem a saját autóját, vezette és nem tudta megmagyarázni, hogyan került hozzá a jármű.

Gyilkossággal és autólopással vádolták meg a 32 éves Lance Gordont hétfőn az észak-karolinai Holly Sprinsben – írja egy helyi hírportál. A férfit pénteken délután, négy óra körül állították meg a rendőrök, mert túl gyorsan hajtott. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az autó nem Gondorné, hanem a 47 éves Angela Lee tulajdona.

Amikor a rendőrök megkérdezték, hogyan került hozzá Lee autója, Gordon azt mondta, a nő egy ismerőse, aki kölcsönadta neki az autót. Az azonban már nem tudta megmondani, honnan ismeri Leet.

A rendőrök őrizetbe vették Gordont és keresni kezdték Leet, hogy megtudják tőle, valóban ő adta-e kölcsön az autóját a férfinek. A nőt azonban péntek éjjel és szombaton délelőtt sem tudták előkeríteni, ezért engedélyt szereztek a háza és az autója átkutatására. Lee holtteste a saját autója csomagtartójából került elő.

A rendőrség azt közölte, az ügyben nyomozás folyik.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik