Élet-Stílus

A PlayStation segít lendületbe jönni a borongós őszi időszakban! (x)

A Sony konzolja feltölt energiával egy fárasztó és esős nap után is!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt a borús, esős időszak is, amikor legszívesebben ki sem kelnénk az ágyból. Az önfeledt nyári szórakozás a múlté, és a karácsonyi időszak még oly távolinak tűnik a gyülekező felhők és az egyre hamarabb lebújó nap miatt. A nyomasztóbb napok átvészelésében segít a PlayStation, amely játékok és szolgáltatások széles választékával biztosítja a lendületet és a motivációt a legnehezebb időszakban is!

A PlayStation Store a PlayStation Network áruháza, ahol a játékosok digitális formában férhetnek hozzá a konzol platformján elérhető játékokhoz. A felületen történő vásárlással a játékosok saját felhasználójukhoz csatolják a játékokat, ami ezáltal minden vonatkozó platformon elérhető lesz, anélkül, hogy CD-kre vagy DVD-kre lenne szükség. A felület kényelmes lehetőséget biztosít arra, hogy több száz játék közül válasszuk ki a kedvünkre való címeket, ráadásul az átlátható és praktikus felületnek köszönhetően nincsenek bonyolult telepítési procedúrák, a vásárlást követően a játék a letöltés közben telepíti magát. Nincs más dolgunk, mint kényelembe helyezni magunkat, majd a telepítést befejeztével bele is vághatunk a hőn áhított kalandba!

Az online játékbazár széles választékának köszönhetően bizonyosan találunk kedvünkre való kikapcsolódást, legyen szó egyjátékos, történet-alapú kalandról, vagy a barátokkal közös versenyekről és küldetésekről. A Sony Interactive Entertainment exkluzív játékai magával ragadó narratívával és játékmenettel biztosítják a kikapcsolódást: a Ghost of Tsushima egy autentikus XI. századi történelmi, nyílt világú szerepjáték, melyben az utolsó cusimai szamuráj bőrébe bújhatunk, hogy leküzdjük az elnyomó mongol erőket. A képregények fanatikusai is kedvükre válogathatnak a kalandokban: a Marvel’s Spider-Man és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales New York-ba kalauzol minket, hogy felvegyük a harcot a Marvel-univerzum legismertebb ellenfeleivel szemben.

Azok számára, akik könnyedebb élményekre vágynak, ideális választás a Ratchet & Clank: Rift Apart, mely intergalaktikus kalandra invitálja a bátor jelentkezőket: a hősies rókaszerű lombax, és imádnivaló robotbarátja elképesztő látvánnyal és az újgenerációs PS5 egyedi funkcióval segít kikapcsolódni és feltöltődni a borús estéken. A kényelemhez hozzájárul, hogy ezen játékok mindegyike magyar felirattal is elérhető, így az esetleges nyelvi nehézségek sem okoznak problémát!

A PS Store felületén az időszakos akcióknak köszönhetően jutányos áron szerezhetjük be a legizgalmasabb játékokat. Az egyszemélyes kalandok befejeztével lehetőségünk nyílik arra is, hogy más játékosokkal mérkőzzünk meg az online térben a PS Plus szolgáltatással, amely ráadásul minden hónapban három játékkal gazdagítja gyűjteményünket, köztük számos újdonsággal és a Sony legjobb exkluzív címeivel. Ráadásul szeptember 30-ig aktív PS Plus előfizetéssel dupla, akár 74 százalékos kedvezménnyel szerezhetünk be olyan sikercímeket, mint a Red Dead Redemption 2, a Grand Theft Auto 5 és az Overwatch.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik