Élet-Stílus

Tóth Gabi: Arra kérek mindenkit, ne bántson azért, mert keresztény vagyok

YouTube / Tóth Gabi
YouTube / Tóth Gabi
Blogbejegyzésében arról ír, hogyan élte meg az elmúlt hetek eseményeit.

Tóth Gabi is a fellépők között volt a szeptember ötödikei Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson, ahol Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelte el Az én szívem című dalát. A fellépése után most blogbejegyzésében kifejtette, mennyire megviselték az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatos visszajelzések, merthogy a pápa szentmiséje előtti fellépésén megjelent az új klipje is. A bejegyzésben leírta, hogy belebetegedett, és elment a hangja.

Nem tudom, hogy mi a bűnöm. Amennyiben az, hogy az új dalom autentikus hangzású és népzenei elemeket tartalmaz, akkor vállalom. Ez a múltam és végre újra a jelenem. Ez vagyok én. Amennyiben az, hogy „magyarkodom”, mert van a klipemben Dunakanyar, csipke és néptánc, hát azt is vállalom.

– írja, de azt is kifejtette, leginkább az zavarja, amin emiatt a családja keresztülmegy.

Nem kérem, és főleg nem várom el, hogy megértsétek, miért fontos nekem a hitem, vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel. Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább!

– zárja gondolatait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik