Élet-Stílus

A bíró döntötte el, mennyit kell a szülőknek fizetniük fiuk elpusztított pornógyűjteménye után

Getty Images
Getty Images
45 ezer dollárt.

Egy Grand Haven-i párnak 45 ezer dollárt, átszámítva csaknem 13,5 millió forintot kell fizetniük 43 éves fiuk miatt indult perben. Nem semmi pénz, főleg ha megtudjuk mi miatt:

mert tönkretették annak pornó- és szexjátékgyűjteményét.

A bíró, Paul Maloney úgy döntött, Beth és Paul Werkingnek 30441,54 dollárt kell fiuknak, David Werkingnek, 14519,82 dollárt pedig ügyvédjének fizetnie – számolt be róla az MLive.com.

A „fiú” egyébként háromszoros összeget akart az elpusztított pornógyűjtemény után, de a bíró ennyit nem ítélt meg, hanem csak annyit, amennyire a felkért szakértő dr. Victoria Hartmann értékelte a készletet. Ez pedig pont a David Werkingnek megítélt összeg, 30441,54 dollár (9,1 millió forint). Lehetett volna több is, de dr. Hartmann 107 tételt nem tudott felbecsülni.

David Werking és ügyvédje 25 ezer dollárra saccolta a pornógyűjteményt, azért kívánták ennek háromszorosát, mert ennek egyes darabjait lehetetlenség újra beszerezni. Fájdalomdíj.

Az alapsztoriról egyébként mi is beszámoltunk tavaly, a fiú 2016-ban költözött vissza válása után szüleihez. Mikor kiköltözött, azt várta, szülei utána küldik Indianába a cuccait, de több tucatnyi doboz pornófilm és magazin sosem érkezett meg.

Őszintén, David, nagy szívességet tettünk neked azzal, hogy megszabadítottunk azoktól a cuccoktól

– írta az apa egy emailben még a költözés után.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik