Élet-Stílus

Nem tudtam, mi hiányzik a vasárnapból, majd meghallottam hamisan énekelni Kit Haringtont

YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
YouTube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Egy Train-számot, amit senki nem mert bevállalni Jimmy Fallon műsorának 1500. adására.

Tonight Show Starring Jimmy Fallon című late-night show az 1500. epizódjához érkezett, Jimmy Fallon a kamerába beszélve mondta el, mit terveztek a jubileumra: megkerestek egy rakatnyi híres embert, akik jól énekelnek, jól táncolnak, ugyanis az lett volna valaki feladata, hogy zongorakísérettel előad egy számot a Train együttestől. Semmi extra nem lett volna a projektben, nem borítottak volna rá lisztet közben, nem dobálták volna meg tojással.

Mint Fallon elmondta, évekig próbálták tető alá hozni, de mindenki nemet mondott.

Végre találtunk valakit, akinek megvolt a töke ahhoz, hogy ezt megtegye. Amúgy nem is tud zongorázni, és azt sem nagyon vágja, hogy kell énekelni. De megcsinálja, mert menő és vicces.

Ekkor a kamera pásztázott Kit Harington felé, aki ott csücsült a zongáránál, és a színész 3 percben elénekelte a Train Drops of Jupiter című számát. Meglehetősen hamisan, de óriási átéléssel, ami karaoke-bárokban különdíjat érdemelne. És ez komoly tapsvihart eredményezett a közösségi médiában, dicsérve a színészt, aki kilépve komfortzónájából simán bevállalta, hogy hamisan eldarálja a Train-slágert, ha már más nem tette meg.

Ha valaki az eredetit is csekkolná, inkább ne keresgessen:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik