Élet-Stílus

Elment randizni egy sráccal, aki végül egy pincérnővel kezdett el flörtölni

Volt már a történelemben olyan randevú, ami ennél jobban sikerült.

Rossz randiból szinte mindenkinek lehetett már pár, Emely S-nek ezek közül is az egyik legrosszabb jött össze. A randevú helyszíne egy étterem volt, ott viszont a srác nem Emelyvel foglalkozott, hanem a pincérnővel, aki kiszolgálta őket. A pincérnő pedig elég jól fogadta a flörtölést.

A srác, akivel eljöttem randizni, flörtöl a pincérnővel. De mondok jobbat, a lány visszaflörtöl, miközben én is ott vagyok.

Emely ezért úgy döntött, meghívatja magát még a férfivel pár italra, hogy aztán ő is elkezdjen ismerkedni a bárban.

@hotpinksagittarius

##firstdate ##datingin2021 ##dating ##datingadvice ##baddatestory ##datinginyour20s ##summervibes

♬ Chiquitita x Twilight - twibytez

A kommentelők megrohamozták Emelyt kérdésekkel, aki válaszul elmesélte, nem először találkoztak a férfivel, előtte két nappal bárban szólította le, és úgy gondolta, barátság lehet közöttük. Azt is elmondta – bár ezek után azért merülnek fel kérdések az őszinteségével kapcsolatban –, hogy ő, mikor megadta végül a srácnak a számát, nem is a férfi tetszett neki, hanem annak barátja. Aztán, mikor a srác elhívta, azt hitte többen lesznek, csak ott jött rá, ez egy randi.

Oké, kedves srác, adok neki egy esélyt.

Aztán végül a csapos jobban tetszett a férfinek. Emely pedig aztán még ott megismerkedett egy nővel, összebarátkoztak, majd hazament. Soha többé nem beszélt a férfivel, aki pár nappal később újra megkereste. Ezzel azokra a hozzászólásokra is reagált, akik szerint nem volt elég érdekes a srácnak, hiszen, akkor miért kereste volna fel még egyszer pár nappal később.

Emely azóta egy másik sráccal randizik, aki „gentleman”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik