Élet-Stílus koronavírus

Hajdú Péter elmesélte, milyen tünetekkel jár számára a koronavírus delta variánsa

LifeTV
LifeTV
Nagyon örül, hogy korábban beoltatta magát.

Hajdú Péter a közösségi oldalán – ahol egy élőben gyorstesztet is csinált – osztotta meg, hogy ő és barátnője elkapták a koronavírus delta variánsát, amit minden bizonnyal ciprusi nyaralásukról hoztak haza.

Én most a nyolcadik napon vagyok. Az első napokban tünetmentes voltam. Eszti a 11. napon van, tehát azt gondolom, hogy a végén vagyunk ennek a covid vírusnak. Az első tünetek Esztin jelentkeztek, ami egy hasfájós-fejfájós, náthás tünet volt

– kezdte Hajdú, aki elmondta, hogy már külföldön orvoshoz mentek, de a helyi szakember azzal nyugtatta őket, hogy párja biztosan csak a tenger vagy a klíma miatt érzi rosszul magát.

Abban a biztos hitben tértünk haza, hogy ez csak egy sima kis vírus. A hasmenés, hasfájás elmúlt, a fejfájás és a náthás tünetek megmaradtak.

Kapcsolódó
Hajdú Péter is elkapta a koronavírust, napok óta karanténban van
A delta variánssal kapcsolatban szeretné megosztani a tapasztalatait.

Hazatérésük másnapján azonban észrevették, hogy Eszter nem érez ízeket, ezért otthon elvégeztek egy gyorstesztet, ami pozitív lett, így másnap PCR tesztre is elmentek. Hajdú szerint ez igazolta, hogy mindketten elkapták a koronavírus delta variánsát, ami akkor még csak a felszálló ágban tartott a szervezetükben. Azóta Hajdú barátnője negatív, a tévés viszont még mindig pozitív teszteket produkál. A tünetei viszont enyhék és biztos benne, hogy ezt annak köszönheti, hogy már áprilisban megkapta a két oltását.

Esztinek a legmagasabb hőemelkedése 37,5 volt, nekem az se volt. A legjellemzőbb tünet az orrdugulás és orrfolyás, tehát klasszikus nátha, fejfájás az sem olyan durva, nem ment el az erőm. Megúsztuk enyhe tünetekkel, talán a legdurvább, hogy elment a szaglásunk és az ízlelésünk. Ma már ecetet szagoltam, de semmi. A kutyakakit úgy szedtünk, mintha virágot szednénk

– részletezte Hajdú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik