Élet-Stílus

„Úgy hangzott, mintha ölnének valakit” – szülésnél segített a futár

Maskot / Gettyiamges
Maskot / Gettyiamges
Éppen csomagot vitt ki egy házhoz, de az ajtón túl valami egészen váratlan dolog várt rá: egy szülő nő.

Nagy meglepetést ért egy 29 éves brit futár, aki egy szülő nővel találta szembe magát, amikor egy csomagot vitt ki egy házhoz az angliai Portsmouth városában. Perry Ryan a The News című helyi lapnak elmondta, hogy amikor odaért az ajtóhoz, nem igazán tudta, hogy mi történik.

Sikoltozást hallottam, és nem nagyon tudtam, hogy mi történik. Először azt hittem, hogy épp ölnek valakit.

A zárt ajtón túl egy nő volt, aki csak alig beszélt angolul, de Perry rögtön rájött arra, hogy mi történik, amikor hallotta, hogy nő azt kiabálja:

Baba, baba, baba.

Perry igyekezett a lehető legjobban megnyugtatni a nőt, miközben gyorsan hívta a segélyhívót. Szerencséjére a nő férje, a 31 éves Schar Shoker közben hazaérkezett. A férfi épp vásárolni volt, amikor felesége felhívta, hogy jön a gyerek.

Shoker elmondta, hogy azonnal felismerte Perry-t, aki rendszeresen szokott hozzájuk csomagokat szállítani, és rendkívül hálás volt, amiért épp akkor ott volt, és segített nekik.

Végül ugyanis a futár volt az, aki a telefonon keresztül közvetítette egy szülésznő instrukcióit, és segített levezényelni a szülést. A nő ugyanis ott, az ajtóban szülte meg kislányát. A férj elmondta, hogy ő egyedül képtelen lett volna egyszerre telefonálni és közben segíteni feleségének. Perry elmondta:

Megérkezett, és ő sem tudta, hogy mi kell csinálni. Nagyobb sokkban volt, mint én.

Végül megérkeztek a mentősök, és kórházba szállították az újszülöttet és szüleit, Perry pedig folytatta a kiszállításokat. Egy kis késéssel.

Az egész testem remegett, őrület volt, ami történt. Le kellett ülnöm öt percre. Sokkban voltam.

A Bella nevet kapott kislány a lap beszámolója szerint teljesen egészségesen jött világra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik