Élet-Stílus

10 éves lány segített a váratlanul otthon megindult szülésnél

Az amerikai kislány a YouTube-on nézett videókból tudta, mit kell tennie.

A Virginia államban élő tízéves Chloe Carrion egyedül volt otthon 21 éves nagynénjével, amikor a nőnél váratlanul megindult a szülés. Ez nagy meglepetés volt Chole, majd utána az egész család számára, a 21 éves Dominique Spann ugyanis ugyanis mindenki elől eltitkolta, hogy terhes – jelentette az NBC Washington.

A kislány az amerikai televízió híradójának elmondta: nagynénje kedd délután rosszul érezte magát, és kiment a fürdőszobába. Majd nem sokkal később kiabálva kérte, hogy segítsen.

Dominique Spann. Fotó:NBCWashington

Amikor beért a fürdőbe, Spann közölte vele, hogy szült, majd a sok vért vesztett anyuka elájult. Chloe ekkor nem esett kétségbe. Elvágta a köldökzsinort, majd bebugyolálta a kicsit, és hívta a mentőket a 911-es segélyhívón, akik megérkezéséig vigyáztott a gyerekre.

A kislány az NBC-nek elmondta: sok videót néz a YouTube-on és azokból tudta, hogy mit kell tennie. Az anyukát és kisgyerekét a kiérkező mentősök kórházba szállították. A beszámolók szerint mindketten egészségesek, és pihennek.

Fotó:NBCWashington

A gyerek érkezése nagy meglepetés volt az egész család számára, mert egyikük sem tudta, hogy a nő terhes. „Senkinek sem mondta el. Ezt hittem, ez a normális hasa” – mondta el Chloe anyja az NBC-nek. Spann elmondása szerint azért titkolta, hogy gyereket vár, mert szégyellte magát.

A kiemelt képen Dominique Spann gyereke. Fotó:NBCWashington

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik