Élet-Stílus

Meztelen férfi üldözte a táskáját ellopó vaddisznót, csodás emléket állítottak neki

AFP PHOTO /ADELE LANDAUER/@ADELELANDAUER_LIFECOACH
AFP PHOTO /ADELE LANDAUER/@ADELELANDAUER_LIFECOACH
A tavaly augusztusban az egész világot bejáró fényképek modellvasutas figurában élnek tovább, de a fotósnak ez nem tetszik

Pert fontolgat a vasútmodelles terepasztalokhoz kiegészítőket gyártó Busch cég ellen Adele Landauer, aki tavaly augusztusban készítette Berlin közelében az egész világsajtót bejáró fotókat a férfiról, aki anyaszült meztelenül üldözött egy, a táskáját elcsenő vaddisznót. A Busch ugyanis idén kiadott egy kiegészítőt, amiben műanyagba öntve állítottak emléket a jelenetnek, amit majdnem ötezer forintért lehet megvásárolni.

Landauer a Bild című német lapnak elmondta, hogy a fényképekből ő egyáltalán nem keresett semmit, és zavarja, hogy mások csinálnak pénzt az ő munkájából, anélkül, hogy őt erről megkérdezték volna.

A nő közölte, hogy mielőtt kitette volna a képeket közösségi oldalára, engedélyt kért erre a fotókon látható férfiról, akinek személyazonossága titokban maradt, így nem lehet tudni, hogy ő mit szól ahhoz, hogy terepasztal figuraként él tovább – írta az esettel kapcsolatban a Guardian.

A figura egyébként teljesen részletgazdagnak tűnik: a Busch oldalán közzétett képen ugyanis kikockázták a legkényesebb részletet. 

Busch GmbH & Co. KG A vaddisznót kergető berlini nudista, terepasztal kiegészítőként. 

A Busch egyik munkatársa a Bildnek elmondta, hogy a figura nagyon jó eladásokat produkál, és a berlini boltok többségéből már az összest felvásárolták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik