Élet-Stílus

10 ezer Free Britney-pólót akart, de mást kapott helyette

Brendan Smialowski / AFP (illusztráció)
Brendan Smialowski / AFP (illusztráció)
Egy férfi fel akart ülni a Britney Spearst támogatók vonatára, de az ötlet nem jött be, mert elírta a sztár nevét, és mire észrevette, már legyártottak neki 10 ezer pólót.

Szerencsétlen nyomdai baklövéssel végződött egy brit férfi Britney Spearst támogatni kívánó próbálkozása. A Wholesale Clearance UK-nál dolgozó Karl Baxter ugyanis #FreeBritney feliratú pólókat akart árulni, hogy a bevételből a sztár gyámságának megszüntetéséért folytatott kampányt támogathassa, de a pólókra a férfi figyelmetlensége miatt

a #FreeBrittanny felirat került rá.

Ráadásul ez csak azután tűnt fel neki, hogy a tízezres rendelése elkészült – írja az Indy100.

Karl így fogalmazott a lapnak:

Nemrég nagy mennyiségű #FreeBritney pólóba fektettünk be abban a reményben, hogy a rajongók érdeklődését fel tudjuk kelteni, és a bevételt az ügynek adományozhatjuk.

Miután az első adag leellenőrzését követően észrevette a hibát, arra is rájött, hogy az elütés az egész rendelést érintette, ezért azonnal felhívta a beszállítókat, akik közölték vele, hogy sajnos nem tudnak mit tenni, mivel a pólókat már kinyomtatták.

„Bár már túl késő volt, mégis nagyon szeretnénk a bevétel egy részét a jó ügynek adományozni, ezért arra kérjük a sztár fiatal rajongóit, hogy nézzék el a hibát” – tette hozzá.

Baxterék továbbra is azt tervezik, hogy a pólókat kedvezményes áron értékesítik – darabját 3,99 fontért (azaz nagyjából 1600 forintért) –, és a bevétel 20 százalékát a hivatalos Free Britney-mozgalomnak kívánják felajánlani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik