Élet-Stílus

A parttól másfél kilométerre mentették ki a tengerből az egyéves kislányt

Egy felfújható úszógumiban sodródott ki a Földközi-tengerre, amikor szülei egy pillanatra nem néztek oda.

Minden szülő egyik legrosszabb rémálma történt meg egy családdal szombaton Tunéziában, amikor egy egyéves kislányt az erős szelek a nyílt tengerre sodortak egy felfújható úszógumiban egy strandról Kelibia városában. A gyereket a tunéziai életmentők mentették ki a vízből, akik egy jetski-vel eredtek a nyomában, és végül nagyjából a partoktól másfél kilométernyire találtak rá – írta a Daily Mail, a helyi sajtóban megjelent beszámolókra hivatkozva.

A mentésről videó is készült, amit a Facebookon osztottak meg. A felvételen látni, ahogy a két férfi odaér a kislányhoz, aki zokogva ül a felfújható rózsaszín strandjátékban, amikor egyikük odaúszik hozzá, és beemeli a jetskin ülő társához.

Az eset után a helyi hatóságok arra hívták fel az emberek figyelmét, hogy mindig figyeljenek oda, mert a területen gyorsan változnak az időjárási körülmények – közölte a helyi sajtó.

Hasonló eset fordult elő tavaly nyáron Görögországban, ahol egy komphajó legénysége mentett ki a tengerből egy 4-5 éves kislányt, akit egy unikornisos matracon sodort el az áramlat egy tengerpartról, ahol szüleivel strandolt.

Kapcsolódó
Komphajó mentett ki a tengerből egy négyéves kislányt
A halálra rémült kisgyereket egy felfújható, unikornisos strandmatrancon sodorta ki az áramlat a nyílt vízre egy görög strandról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik