Élet-Stílus

Felnőtt ugrálóvár is volt a párcserélők szexfesztiválján

Négy napig élvezhették egymás társaságát a résztvevők a titkos brit buliban.

A brit bulvársajtó szerint a helyi lakosok egy része hangos sikolyokra és nyögésekre panaszkodott a négynapos Swingathon esemény alatt.

Július 2. és 5. között rendezték az idei swinger-fesztivált az angliai Oasby (Lincolnshire) falucskában. A résztvevők jacuzzis luxusjurtákban alhattak, és izgalmas programokban vehettek részt: volt vizespóló-verseny, fétisbemutató, felnőtt ugrálóvár, és megválasztották a fesztivál szépét is, emellett élvezhettek show-műsort, élő zenét és szabadtéri filmvetítést is.

Az eseményen 400 – szigorúan ellenőrzött – pár vett részt, páronként 200 fontba (83 ezer forint) került a belépő.

A Swingathon helyszínét az utolsó pillanatig titokban tartották: mindössze 48 órával az esemény kezdete előtt közölték a résztvevőkkel, hogy hova kell menniük.

A Metro brit bulvárlap szerint voltak ugyan panaszok a helyi lakosok részéről, de nem mindenki fogadta ellenségesen a bulizókat: az egyik megszólaló szerint ő biztosan bejelentést tett volna a rendőrségen, ha zavarta volna az esemény, de úgy gondolja, az emberek olyan nehéz időszakon vannak túl, hogy ha valakit az ilyesmi tesz boldoggá, hadd élvezze.

A párcserélők két napnál nem régebbi Covid-teszttel vehettek részt a fesztválon – de ahogy a Mirror cikke említi, szociális távolságtartás ezen az eseményen nem volt kötelező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik