Élet-Stílus

Máris gazdákhoz került a felismerhetetlen kutya

A 11 éves si-cunak már új neve is van.

Néhány hete írtunk arról a borzalmas állapotban talált kutyáról, amelyik egy kansasi állatvédő szervezethez került. A KC Pet Project videót is közzétett a si-curól, amiről először azt sem lehetett pontosan megállapítani, hogy miféle lény: a szervezet két munkatársa két óra alatt közel három kiló szőrt borotvált le róla – a kutyis testsúlyának egyharmadát tette ki a felesleges szőr, és a beleragadt mocsok.

„Az állatvédők nem tudják, mennyi idő alatt kerülhetett ilyen rossz állapotba a Simon névre keresztelt kutyus, de abban biztosak, hogy a jövőben sokkal jobb sorsa lesz, mint amilyenben eddig volt része” – írtuk akkor, és most már biztosnak tűnik, hogy igazuk is volt.

A borotválásról készült videó bejárta a világot, Simon pillanatok alatt híres lett. Július 7-én a KC Pet Project a Facebook-oldalán bejelentette a remek hírt: egy pár örökbe fogadta Simont – akit azonnal át is kereszteltek Loganre. A kutyusnak ugyanis három si-cu testvére lesz a családnál, és mindannyian X-Men szereplők után kapták a nevüket.

Az új gazdák elárulták, hogy ahogy meglátták a videót, tudták, a kutyának náluk a helye. És ebben még inkább megbizonyosodtak, amikor először találkoztak vele élőben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik