Szórakozás

Három kiló mocskos szőrt borotváltak le a kóbor kutyusról

TikTok / @kcpetproject
TikTok / @kcpetproject
Egy 11 éves si-cu kutyust szállítottak be a minap egy állatvédő szervezethez Kansas Cityben. Az állat borzalmas állapotban volt, több szőrt kellett leborotválni róla, mint amekkora az egész kutyus volt.

Valószínűleg ez a kutya volt a legrosszabb állapotban az összes közül, amelyik valaha hozzánk került – hangzik el a KC Pet Project nevű állatvédő szervezet TikTokon közzétett videójában.

A felvételen az látható, ahogy a szervezet munkatársai közel három kiló szőrt borotválnak le a si-curól. Az állatott két ember, két órán át borotválta, mire az összes felesleges szőrtől megszabadították.

Amikor a kutya a menhelyre érkezett, a súlya majdnem pontosan 9 kiló volt, vagyis a testsúlyának egyharmadát tette ki a felesleges szőr, illetve a beleragadt mocsok. Az állatvédők nem tudják, mennyi idő alatt kerülhetett ilyen rossz állapotba a kutyus, de abban biztosak, hogy a jövőben sokkal jobb sorsa lesz, mint amilyenben eddig volt része.

@kcpetproject

This is an amazing transformation. #kansascity #shelterdog #kcpetproject #animalshelter #matteddog #transformation

♬ Sad Sadness (Piano & Orchestra) - Melancholic Music Sentimental Emotional Instrumental Love Song - Sad Piano Music Instrumental Collective Australia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik