Élet-Stílus

Tüllszoknyás pankrátorok jelentették be a baba nemét

Twitter / @Wholesomemen__
Twitter / @Wholesomemen__
Egyre nagyobb trend Magyarországon is az érkező baba nemét bejelentő buli, amit lehet nagyon rosszul, és nagyon jól is csinálni. Most az utóbbira mutatunk egy példát.

Nyugaton régi hagyomány a baby shower, vagyis a babaváró buli. A rokonok barátok ilyenkor meglátogatják a várandós anyát, hasznos ajándékokat visznek neki, és persze ellátják mindenféle tanácsokkal. Az utóbbi időben egyre inkább elterjed, hogy a szülők a babavárón jelentik be a születendő baba nemét.

A nembejelentés általában valamilyen kisebb-nagyobb látványossággal történik, a legegyszerűbb megoldás, ha a szülők egy konfettivel töltött lufit durrantanak ki. Ha lufiból rózsaszín konfetti hullik ki, a gyerek kislány lesz, ha kék, akkor fiú.

Mióta a nembejelentő videók felkerülnek a közösségi portálokra is, sok szülőpár próbál valami sokkal nagyobb durranással előállni. Például egy akkora robbantással, amitől még a földrengésriasztók is bejeleznek.

Kapcsolódó

Vannak azonban ennél sokkal megoldások is. Például egy pankráció, ahol egy kékbe és egy rózsaszínbe öltözött srác meccsének végeredménye árulja el a baba nemét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik