Élet-Stílus koronavírus

Azt írta, sohasem oltatná be magát, napokkal később meghalt koronavírusban

Justin Paget / Getty Images
Justin Paget / Getty Images
Döbbenetes történetet osztott meg a Twitteren Piers Morgan, a brit média egyik legmegosztóbb személyisége. Twitter-bejegyzései szerint egy amerikai férfi napokkal azután halt meg koronavírusban, hogy makacsul kitartott oltásellenessége mellett.

A brit média megosztó botrányhőse, Piers Morgan márciusban azért volt kénytelen távozni a brit ITV-től, mert Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-nek adott interjúját úgy kommentálta, hogy rosszul van az egésztől és egy szót sem hisz el belőle. Úgy fogalmazott, hogy akkor sem hinne el semmit Markle-nek, ha egy időjárás-jelentést olvasna fel.

Az eset után nézőitől annyi panasz érkezett a csatornához, hogy a szexizmussal és rasszizmussal sokszor vádolt Morgan jobbnak látta lelépni. Bár a botrány ellenére a közösségi médiában azóta sem fogja vissza magát, a volt műsorvezető most egy a koronavírus elleni védőoltás mellett kiálló bejegyzéssel hívta fel magára figyelmet.

Kapcsolódó
Beckham lepatkányozása, szexizmus, a kínaiak kifigurázása – így telt Piers Morgan karrierje
A brit média botrányhőse, aki kedden a saját műsorából vonult ki sértődötten. Egy balhékkal teli pályafutás története.

Morgan egy amerikai, Brent H. nevű férfi négy twitter-faláról osztott meg négy bejegyzést.

Brent először 2020 szeptemberének elején írta ki, hogy influenza elleni védőoltást sem kapott soha, ezért a koronavírus elleni vakcinát sem fogja beadatni. A következő bejegyzésben, május elején a férfi azt írta, a cink és D-vitamin szedése többet ér a Modernánál és Pfizernél. Négy nappal később pedig valakinek válaszolva leszögezte: nem kapott oltást, és nincs semmilyen problémája a Coviddal. A következő bejegyzést, néhány nappal később már Brent lánya írta ki az apja profiljára.

Brent lánya vagyok. Apám meghalt Covidban. Nem volt semmilyen más betegsége, az ötvenes évei elején járt. Tudom, hogy ő mást mondott, de kérlek benneteket, kíméljétek meg a családotokat ettől a szívfájdalomtól, oltassátok be magatokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik