Élet-Stílus

Videón, ahogy egy mekis biztonsági őr bottal ver, és a földön rugdos egy nőt

Miután a nő valamilyen folyadékot öntött az arcába egy pohárból.

Az ajtó mellől felkapott bottal kezdett el ütni egy nőt az angliai Birmingham város egyik McDonald’s éttermének biztonsági őre, majd a földre esett nőt többször is megrúgta, miután a nő egy pohárból valamilyen folyadékot öntött az arcába. A helyi idő szerint vasárnap hajnalban történt esetről mobiltelefonos videó készült, amit a Birmz is Grime nevű blog hozott nyilvánosságra.

A felvételen látni lehet, ahogy a nő a bejáratnál álló biztonsági őrrel vitatkozik valamin, majd látszólag a videót készítő férfi biztatására a kezében lévő pohár tartalmát a férfi arcába önti. A férfi erre azonnal támadásba lendül, és az elszaladó nő után rohan, és verni kezdi, miközben a háttérben nézelődők röhögését lehet hallani. A biztonsági őr már elkezd visszasétálni az ajtó felé, amikor a földön lévő nő mond neki valamit, amire visszamegy és fejen rúgja a nőt.

A McDonald’s szóvivője a Mirror című brit bulvárlapnak az esettel kapcsolatban elmondta, hogy semennyire sem tolerálják az erőszakot, és teljes mértékben együttműködnek a rendőrséggel.

A helyi rendőrség a Twitter-oldalán vasárnap este bejelentette, hogy a videón látható veréssel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 47 éves férfit, testi sértés gyanújával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik