Szórakozás

„Utálom ezt a munkát” – erős felirattal búcsúzott a McDonald’s-alkalmazott

200 ezer like a louisville-i képre.

Nagy port kavart az a fotó, amit egy Great Ape Dad nevű felhasználó tett fel a Twitterre. Azt írja, a közeli McDonald’s-nál (vélhetően Kentuckyban, Louisville városában) látta a feliratot, lefotózta és fel is tette.

A gyorsétterem autós behajtójánál elhelyezett papírra a következő szöveget írta ki az egyik (ex)munkatárs:

Zárva vagyunk, mert felmondok. És utálom ezt a munkát.

A fotó nem egész két nap alatt 200 ezer like-ot kapott. A poszthoz érkezett több mint 400 komment között azonban legalább annyira érdekes tartalmakra lehet bukkanni, mint maga a „felmondólevél”. Többen is elhelyeztek fotókat ugyanarról a helyről (azaz annak a McDonald’s-nak gyanazon pontjáról), és kiderül, hogy más napokon is voltak ott érdekes feliratok.

Az egyiken – vélhetően szándékosan rossz helyesírással, hiszen minden egyes szót elírtak – például jelzik, hogy meghibásodott a fagyikat, shake-eket és hasonló édességeket készítő gép.

Egy másik kommentelő pedig azt írja:

Sajnos egy McDonald’s-ban dolgozom. Egyszer be kellett zárnunk az éttermet, mert összesen hárman maradtunk egy műszakra, és hármunk közül senki nem tudta, hogyan kell a szendvicseket elkészíteni. Egyikünk három hónapja dolgozott ott részmunkaidőben, és még sosem volt a konyhán, ketten pedig egy hónapja érkeztünk a céghez.

 

Kapcsolódó
Ebből kirúgás lesz: egy mekis dolgozó megmutatta, mi történik, ha zárás előtt rendelsz
A magas színvonalú vicceskedés NEM Magyarországon történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik